Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?

Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?  nohut na...

29 Mayıs 2015 Cuma

Ziraat Katılım Bankası İnternet Şubesi


Ziraat Katılım Bankası İnternet ŞubesiZiraat Katılım Bankası İnternet Şubesi
Ziraat Katılım Bankası İnternet Şubesi Giriş

Ziraat Katılım Bankası​ İnternet Şubesi aracılığıyla bankamızda bulunan hesaplarınıza güvenli bir ortamda ulaşabilir, her türlü bankacılık işlemlerinizi kola​yca yapabilirsiniz. İnternet Şubemizden 7 gün 24 saat, internet erişimine sa​hip herhangi bir yerden tüm bankacılık işlemlerinizi yapabilirsiniz. Birçok bankacılık işlemini, şubeye kıyasla çok daha düşük ücretlerle ve avantajlı oranlarla İnternet Şubemizden gerçekleştirebilirsiniz. 

Ziraat Katılım Bankası İnternet Şubesini nasıl kullanabilirim? İnternet Şubemizden yararlanmak için, Bankamızda bir cari hesabınız olması gerekmektedir. Hesabınızın bulunduğu şubemize kimliğinizle birlikte bizzat başvuruda bulunarak, İnternet Şubesi Başvuru Formunu doldurmanız ve imzalamanız yeterli olacaktır. Kurumsal İnternet Şubemiz aracılığıyla istediğiniz sayıdaki alt kullanıcıya istediğiniz yetki tanımlamalarını yapabilirsiniz. Tanımladığınız alt kullanıcılara, işlem ve tutar bazında ayrıca sınırlama getirebilirsiniz.

Kaynak

0 yorum:

Yorum Gönder