Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?

Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?  nohut na...

29 Mayıs 2015 Cuma

Ziraat Katılım Bankası


Ziraat Katılım Bankası
Ziraat Katılım Bankası
Ziraat Katılım Bankası Paylaştıkca Daha Fazlası
Ziraat Katılım Bankası 29 Mayıs 2015

Ziraat Katılım Bankası ile faizsiz banka kuruldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Eminönü'nde Ziraat Katılım Bankası'nın Genel Müdürlük binasıyla ilk şubesinin açılışını gerçekleştirdi.

FAİZSİZ BANKACILIK
Ziraat Bankasının tarihinin Türkiye'nin finans tarihi olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bugün faizsiz bankacılık alanında da Ziraat Katılım bankamızın açılış törenini yapıyoruz. Bankanın amacı, bu sektörün büyümesine katkı sağlamak olmalıdır. Faizsiz Bankacılık fonlarının ülkemize çekilmesi hedeflenmektedir. Faiz konusunda hassasiyeti olan vatandaşlarımıza katılım bankaları önemli bir hizmet sunuyor. Katılım bankacılığının sektörde yüzde 5 düzeyinde olan payını yüzde 20'ye çıkarmalıyız. Ben bu alanda sektörün içinde olanlara güveniyorum" dedi. Erdoğan konuşmasının ardından Genel Müdürlük ve ilk şubenin açılışını dualar eşliğinde gerçekleştirdi.

0 yorum:

Yorum Gönder