Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?

Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?  nohut na...

29 Mayıs 2015 Cuma

Ziraat Katılım Bankası Banka Kartı


Ziraat Katılım Bankası Banka KartıZiraat Katılım Bankası Banka Kartı 

 Ziraat Katılım Bankası ATM'lerinden, dilediğinizde hesap bakiye bilginizi öğrenebilir, para çekebilir, para transferi işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

 Ürün Özellikleri 
 Ziraat Katılım ATM'lerinden, dilediğinizde hesap bakiye bilginizi öğrenebilir, para çekebilir, para transferi işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Yurt dışında kart üzerindeki logonun (MasterCard, Maesto, Electron) bulunduğu tüm ATM’lerden para çekebilirsiniz. Yurt içi ve yurt dışında kart üzerindeki logonun bulunduğu tüm üye iş yerlerinde alışveriş yapabilirsiniz.

Gerekli Belgeler Nelerdir? 
 Ziraat Katılım Bankası müşterisi iseniz hesap ve kimlik bilgileriniz ile Şubelerimiz üzerinden banka kartı başvurusunda bulunabilirsiniz. Müşterimiz değilseniz sizi en kısa sürede yeni bir hesap açmak ve banka kartı başvurusu yapmak için kimlik bilgileriniz ile Şubelerimize bekliyoruz.

Nasıl Başvurabilirim? 
 Ziraat Katılım banka kartı başvurularınızı, size en yakın Şubemiz aracılığı ile gerçekleştirebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder