Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?

Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?  nohut na...

19 Mart 2015 Perşembe

İcra Dosyası Sorgulama


İcra Dosyası Sorgulama
İcra Dosyası Sorgulama Nasıl Yapılır?
İcra Dosyası Sorgulama Yapma

İcra dosyası sorgulama işlemini Uyap Bilişim Sistemi Vatandaş Portalı sisteminden kolaylıkla yapabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken yazımızın sonunda sizlerle paylaşmış olduğumuz bağlantı adresine gitmeniz gerekmektedir. Bağlantı adresine tıklamanız durumunda açılan ekranda öncelikle yapmanız gereken hangi bilgi ile sorgulamayı yapacağınızı seçmek daha sonrada açılan yeni ekranda sizden istenilen bilgileri eksiksiz bir şekilde vermeniz gerekmektedir.
İlk olarak hangi bilgi doğrultusunda potala giriş yapacağınızı belirtmeniz gerekmektedir.
E-devlet ile portala giriş yapmak istiyorsak ‘e-devlet şifresi’ yazan yere tıkladıktan sonra bizden istenilen T.C. kimlik numarası ve e-devlet şifresini eksiz olarak gerekli yerlere yazmamız gerekmektedir.
Ardından ‘sisteme giriş yap’  butonuna tıkladıktan sonra gerekli bilgilere ulaşabiriz.
Eğer mobil imza ile portala giriş yapmak istiyorsak ‘m-imza’ yazan yere tıkladıktan sonra önümüze gelen yerde gerekli yerler doldurulmalıdır.ilk olarak cep telefonu numarası ardından tc kimlik numarası girilmelidir.

Ardından ‘giriş’ tuşuna basılarak gerekli bilgiye ulaşılabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder