Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?

Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?  nohut na...

19 Mart 2015 Perşembe

Hgs Bakiye Sorgulama


Hgs Bakiye Sorgulama
Hgs Bakiye Sorgulama Nasıl Yapılır
Hgs Bakiye Sorgulama Yapma

HGS bakiye sorgulama işleminizi elektronik ortam üzerinden yapabilmeniz için sisteme üye olmanız gerekmektedir. Üyelik işleminiz için aşağıda yer alan bağlantı adresine tıklayınız. Üye olma işleminizde açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan “Müşteri Hizmetleri Giriş” butonunun kilidine tıklayınız.

“Üye Olun” butonuna basınız.
Ardından T.C. kimlik veya vergi kimlik numaranızı, e-posta adresinizi, şifrenizi ve şifrenizi tekrardan giriniz. Ardından resimde yer alan güvenlik kodu giriniz.
Girdiğiniz bilgilerden emin olduktan sonra “Üye Ol” butonuna tıklayınız.
HGS bakiye sorgulama işleminizi daha önceden kullandıysanız ve sisteme üye iseniz açılan sekmede T.C. kimlik numaranızı, sisteme girdiğiniz şifrenizi ve resimde yer alan güvenlik kodunu giriniz.

Girdiğiniz bilgilerin doğruluğundan emin olduktan sonra “Giriş Yap” butonuna tıklayınız. HGS bakiye sorgulama işleminizi tamamlamış bulunmaktasınız.

0 yorum:

Yorum Gönder