Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?

Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?  nohut na...

3 Mart 2015 Salı

Survivor Turabi Çamkıran kimdir?


Survivor Turabi Çamkıran kimdir? 

 Survivor Turabi Çamkıran, 1986 Mersin’de dünyaya geldi. Survivor Turabi Çamkıran’ın hayatının en önemli parçasını bir çeşit savunma sporu olan Muay Thai oluşturuyor. Türkiye’de yenildiği bir maç sonrası bu işi yerinde öğrenme azmi ile Tayland’a giden ve burada yerinde eğitim ile teknik ve fiziğini geliştirerek dövüşçüye dönüşen Turabi Çamkıran, gelirini de bu sporda elde ediyor.

Survivor Turabi Çamkıran ismini ilk olarak ‘Benimle Dans Eder misin?’ yarışmasında duyduk. Survivor Turabi, daha sonrada Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılmıştı. Son olarak Survivor Ünlüler  Gönüllüler'de gördüğümüz Survivor Turabi, buradaki başarılarıyla gönüllere taht kurdu. Survivor finalinde Gökhan Keser ile birlikte halk oylamasına çıkan Survivor Turabi Çamkıran, adını şampiyonlar listesine yazdırmayı başardı.

0 yorum:

Yorum Gönder