Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?

Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?  nohut na...

3 Mart 2015 Salı

Survivor Bozok Gören kimdir?


Survivor Bozok Gören kimdir?
Survivor gönüllüler adasının yarışmacısı Bozok Gören, 1983 yılında doğmuştur. Yarışmaya katıldığı sırada 30 yaşında olan gönüllü yarışmacı İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Gönüllüler adasında bulunsa da geçtiğimiz yıl Hasan Yanlızoğlu gibi oda çok olmasa da ünlü biridir.

 2000'li yılların başında magazin gündemini bir hayli meşgul etmiş ve Neşe Erberk ajansı ile birlikte başarılı bir mankenlik kariyeri yaşamıştır. Özellikle 2002 yılında Çağla Şikel ile yaşadığı ilişki magazin dünyasında yankı bulmuştu.

Bozok, bir dönem profesyonel olarak mankenlik yapmıştır. İstanbul'da doğmuştur fakat modelliği bırakmış ve Amerika'ya gitmiştir. New York'ta yaşamaya devam eden Bozok Gören, orada bir bar açarak işletmesini de kendisi yapmıştır. Sonrasında geçtiğimiz yıl Türkiye'ye yerleşen Survivor Bozok Çeşme Alaçatı'da yaşamaya başlamıştır.

0 yorum:

Yorum Gönder