Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?

Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?  nohut na...

13 Mart 2015 Cuma

Survivor 14 Mart 2015 ödül oyununu kim kazandı?


Survivor 14 Mart 2015 ödül oyununu kim kazandı?
Tv8 Ekranlarında Mart ayına bomba gibi giren yarışmaSurvivor ALL STAR haftada 4 gün ard arda Cumartesi,Pazar,Pazartesi ve Salı günleri yayınlanıyor. Herkes tarafından beğeniyle takip edilen survivor yarışması bu hafta da tüm heyecanı ile devam etmekte.

Survivor 14 Mart 2015 ödül oyununu kim kazandı?
Survivor All Star’da heyecan dorukta bakalım bu hafta Ödül oyununu kim kazanacak . Survivor ALL STAR Ünlüler ve Gönüllüler arasında kıyasıya bir yarışma yapılacak. Adada Ünlülerden Fulya Keskin ve Gönüllülerden Duygu çetinkaya gönderilmişti. Şimdi iki takımda 10 ar kişi kaldı.Fakat son ödül oyunlarını Gönüllüler kazandığı için Ünlülerin moralleri bozuk ve karınları oldukça aç. Bakalım Cumartesi günkü ödül oyununu kim kazanacak.
14 Mart 2015 tarihli ödül oyununu 10 a 8 ünlüler kazandı.14 mart ödülü simit sarayından simit arası peynir domates ve çay ödülünü Ünlüler kazandı. Ünlüler yarışmadan sonra zaferi dansederek kutladılar.

0 yorum:

Yorum Gönder