Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?

Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?  nohut na...

23 Mart 2015 Pazartesi

MHRS randevu alma ve ALO 182


MHRS randevu alma ve ALO 182
MHRS randevu 
ALO 182

Merkezi Hekim Randevu Sistemi ile bulunduğunuzun ilin hastanelerinden randevu alabilirsiniz. Tek yapmanız gereken bulunduğunuz ili seçmek ve rahatsız olduğunuz bölümden boş bir tarih seçmek. Aynı zamanda bu işlemleri telefon üzerinden de gerçekleştirebilirsiniz. MHRS randevusunun nasıl alınacağına dair tüm bilgileri haberimizden takip edebilirsiniz.
MHRS randevu almak için aşağıdaki linke tıklayınız.
https://www.mhrs.gov.tr/Vatandas/

Alo 182 Randevu Alma
Alo 182, randevu almak isteyen kişilerin arayabileceği bir numaradır. Randevu sisteminin resmi hattı olan bu numara üzerinden kolayca randevunuzu alabilirsiniz. Randevu almak için bu numarayı aradığınızda, çağrı merkezi temsilcisinin yardımı ile gerekli bilgileri vermeniz yeterli olacaktır. Bu sayede hangi gün, hangi hastanede, hangi doktordan sağlık hizmeti alacaksanız o bilgileri vermeniz gerekir. Bu sayede verdiğiniz bilgiler doğrultusunda en uygun olan randevu kişilere verilecektir.

0 yorum:

Yorum Gönder