Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?

Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?  nohut na...

7 Mart 2015 Cumartesi

3 Adam Konukları 7 Mart 2015


3 Adam Konukları 7 Mart 2015
3 ADAM’ın bu haftaki konukları; “İşte Benim Stilim” yarışmasının jüri üyelerinden modacı Nur Yerlitaş ve fantazi müziğin güçlü yorumcularından Alişan.


Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ile 3 ADAM 7 Mart Cumartesi akşamı canlı yayın ile saat 23.15’de TV8 ekranlarında izleyicileri ile buluşuyor!

3 ADAM’ın bu haftaki konukları; “İşte Benim Stilim” yarışmasının jüri üyelerinden modacı Nur Yerlitaş, fantazi müziğin güçlü yorumcularından Alişan ve "Ali Kundilli" filminin senaristi ve oyuncusu Cem Gelinoğlu.

3 Adam’a eğlenceli sohbeti ile eşlik eden Nur Yerlitaş programa damgasını vuracak, Alişan ise seslendirdiği birbirinden güzel şarkıları ile izleyicilere keyifli dakikalar yaşatırken Cem Gelinoğlu "Ali Kundilli" filmi hakkında yorumlar yapacak.

0 yorum:

Yorum Gönder