Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?

Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?  nohut na...

27 Şubat 2015 Cuma

Samsung S6 Ne Zaman Çıkıyor?


Samsung S6 Ne Zaman Çıkıyor?
Akıllı telefon piyasasında söz sahibi olan Samsung 2015’e damgasını vuracak olan Galaxy S6’yı tanıtmaya hazırlanıyor. Güney Kore basınında çıkan haberlere bakılırsa Samsung’un yeni oyuncağı 2 Mart tarihinde MWC 2015’de tanıtılacak.
Farklı tasarımlarla kullanıcısını şaşırtan ve her yeni cihazda bir adım yukarı çıkan Samsung, Galaxy S6’da bir kaç farklı prototipe sahip görünüyor. Hangi modelin tanıtılacağı ise kullanıcılardan gelen geri dönüşlere göre belirlenecek.
Samsung S6 hakkında detaylı bilgiye henüz sahip değiliz ancak işlemci olarak yine Samsung’un kendi üretimi olan Exynos işlemci kullanılacak. Ayrıca S5’te bulunan parmak izi tarayıcısı S6’da biraz değişiyor ve Touch ID’de olduğu gibi sadece parmağı dokundurarak tarama yapılabilecek. Buda giriş düğmesinin farklı bir şekle bürüneceği anlamına geliyor.

0 yorum:

Yorum Gönder