Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?

Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?  nohut na...

28 Şubat 2015 Cumartesi

HTC One M9 Özellikleri


HTC One M8’le oldukça başarılı bir satış grafiği yakalayan Tayvanlı telefon üreticisiHTC Corporation, One M8’in halefi olan yeni amiral gemisi akıllı telefonu HTC One M9‘u önümüzdeki günlerde Barselona’da düzenlenecek olan Mobile World Congress 2015 kapsamında resmi olarak tanıtacak. Ancak geçtiğimiz ay boyunca internete sızdırılan detaylar ve görüntüler sayesinde HTC’nin yeni amiral gemisi hakkında neredeyse tüm detaylar şimdiden biliniyor.


İnternete sızdırılan bu detaylar resmi kaynaklar tarafından doğrulanmadığı için şu ana kadar ortaya çıkan tüm detaylar söylenti olmanın ötesine geçemese de, HTC One M9‘un katıldığı bir performans testinin internete sızdırılması telefonun donanımsal özellikleri hakkında daha önce internete sızdırılan birçok detayın doğru olduğunu gösterdi.
GFX Bench performans testinde görülen HTC One M9‘un donanımsal özellikleri arasında full HD çözünürlükte 5 inç dokunmatik ekran, 2 GHz dört çekirdekli 64 bit Snapdragon 810 işlemci, Adreno 430 grafik işlemcisi, 3 GB RAM, 32 GB dahili hafıza, 4K çözünürlükte video kaydedebilen 20 megapiksel arka kamera ve full HD çözünürlükte video kaydedebilen 4 UltraPixel ön kamera yer alıyor.
Şu ana kadar gün yüzüne çıkan en etkileyici akıllı telefonlardan biri olan HTC One M9‘un 1 Mart’ta düzenlenecek basın toplantısıyla tanıtılmasının ardından tüm bu detaylar resmiyet kazandı.

0 yorum:

Yorum Gönder