Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?

Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?  nohut na...

2 Haziran 2015 Salı

Okullar 8 Haziran da tatil mi? MEB


Okullar 8 Haziran da tatil mi? MEB Okullar 8 Haziran da tatil mi? MEB 
Okullar 8 Haziran da tatil
Okullar 8 Haziran da tatil olacak mı?

Öğrencilerin merakla beklediği okullar 8 Haziran da tatil mi sorusunun cevabını net olarak verdi. MEB'den yapılan açıklamaya göre okullar 8 Haziran da tatil olacak. Bunun nedeni ise 7 Haziran'daki genel seçimlerin ertesinde yaşanacak yoğunluk. Ayrıca YÖK de Üniversitelerin 5-9 Haziran tarihlerinde tatil olacağını duyurmuştu. İşte o açıklamalar.
Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, 7 Haziran seçimlerinin ardından gelen 8 Haziran Pazartesi günü, okulların tatil edildiğini bildirdi.
Eskişehir'de esnaf gezisi sırasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Bakanı Avcı, “7 Haziran günü seçimler hayırlısıyla bittikten sonra bazı yerlerde işlemler biliyorsunuz geç vakitlere kadar sürebiliyor. Daha sonra ertesi gün okulların eğitime hazır hale gelmesi için ek çaba göstermek gerekiyor. O nedenle daha önceki seçimlerde de olduğu gibi inşallah bu seçimlerin ardından gelen 8 Haziran Pazartesi günü de okullarımızı tatil edeceğiz. İdari tatil yapacağız. Böylece okullarımızı 9 Haziran'a daha hazır hale getireceğiz. Kamuoyunun merak ettiği soru olduğu için bunu açıklamakta yarar var" dedi.

0 yorum:

Yorum Gönder