Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?

Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?  nohut na...

13 Mayıs 2015 Çarşamba

Fenerbahçe Kayseri Erciyesspor 13 Mayıs 2015


Fenerbahçe Kayseri Erciyesspor 13 Mayıs 2015
Fenerbahçe Kayseri Erciyesspor Ligtv
Fenerbahçe Kayseri Erciyesspor Canlı İzle

Süper Lig'in 31. Hafta karşılaşmasında Şükrü Saraçoğlu Stadında oynanacak mücadele saat 19.45'te başlayacak. Maçın orta hakemi ise Mete Kalkavan. Mücadele Canlı olarak Lig TV kanalından yayınlanacak. Fenerbahçe Süper Lig'de 66 Puan ile Galatasaray'ın 4 puan gerisinde 3. Sırada yer alıyor. Fenerbahçe için Kayseri Erciyesspor maçı ayrı bir önem taşıyor. Sarı-Lacivertli takımın bu maçı kazanması durumunda hem Beşiktaş'ın önüne geçmiş olacak hem de Şampiyonluk yarışında önemli 3 puanın sahibi olacak. Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ise Süper Lig'de 22 puanla son sırada küme düşme hattında bulunuyor. Fenerbahçe Kayseri Erciyespor maçını canlı izlemek isteyen futbolseverler yazımızdaki linkten faydalanabilir. Ayrıca karşılaşmada Fenerbahçe'nin cezası nedeni ile Migros Tribünü seyircisiz olacak. 

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 31. hafta maçında Fenerbahçe ile Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor 1-1 berabere kaldı. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmada Fenerbahçe'nin golünü 2. dakikada Egemen Korkmaz atarken, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'un golünü 6. dakikada Zoua kaydetti.

0 yorum:

Yorum Gönder