Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?

Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?  nohut na...

22 Mayıs 2015 Cuma

Bursaspor Galatasaray maçı bilet fiyatları ne kadar?


Bursaspor Galatasaray maçı bilet fiyatları ne kadar?  Bursaspor Galatasaray maçı bilet fiyatları ne kadar? 
Bursaspor Galatasaray maçı bilet fiyatları
Ziraat Türkiye Kupası Bursaspor Galatasaray maçı bilet fiyatları ne kadar? 

Bursaspor Galatasaray maçı bilet fiyatları belli oldu. Peki Bursaspor Galatasaray maçının bilet fiyatları ne kadar? Ziraat Türkiye Kupasında Final mücadelesine çıkacak olan iki takımın temsilcileri ile TFF'nin Riva'daki Merkezinde toplantı düzenlendi. İşte Galatasaray Bursaspor kupa maçı bilet fiyatları ve detaylar.
Futbolda Bursaspor ile Galatasaray arasında 3 Haziran Çarşamba günü Bursa'da oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finali öncesi Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi'nde toplantı yapıldı.


Gerçekleştirilen toplantı sonucunda finalin oynanacağı Bursa Atatürk Stadı'nın her iki kulüp taraftarlarına eşit şekilde bölünerek tahsis edilmesi, bilet fiyatlarının da kale arkaları 50, maraton 100, kapalı tribünün 150 liradan satılması kararlaştırıldı. Taraftarlar, maç biletlerini TFF'nin "www.tff.org" adresli sitesinden ilan edilecek tarihte satın alabilecek.

Bursaspor Galatasaray maçı bilet fiyatları

0 yorum:

Yorum Gönder