Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?

Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?  nohut na...

20 Nisan 2015 Pazartesi

Sony Xperia Z4


Sony Xperia Z4Sony Xperia Z4


Sony Xperia Z4 özellikleri
Sony Xperia Z4 fiyatı
Sony Xperia Z4 yorumları

Sony Xperia Z4 özellikleriSony’nin son akıllı telefonu Xperia Z4’ün özellikleri resmi olarak açıklandı. Buna göre Xperia Z4’te beklendiği gibi Snapdragon 810 SoC işlemci bulunacak.

Xperia Z4’ün hemen diğer açıklanan özelliklerine bakacak olursak, 5.2 inç full Full HD ekran, 3 GB RAM, 32 GB dahili hafıza, (microSD ile 128 GB dahili hafıza) 20.7 megapiksel ½.3 inç Exmor RS sensörlü arka kamera ve BOINZ görüntü işlemcili 5.1 megapiksel ön kamera bulunuyor. Wi-Fi ac ve Bluetooth 4.1 bağlantı destekleri bulunan Xperia Z4, kutusundan Android5.0 işletim sistemiyle çıkacak. Batarya ise 2930mAh gücünde olacak.

144 gram ağırlığı ve 6.9 mm inceliği bulunan Xperia Z4, bir önceki model olan Z3’e göre hem daha ince hem de daha hafif. Metal çerçeveyle birlikte gelen Z4’ün yeri değişen micro-USB şarj portu da en önemli tasarımsal yenilikler olarak göze çarpıyor.

Siyah, beyaz, bakır ve aqua yeşili renk seçenekleriyle satışa sunulacak olan Xperia Z4, IP6X ile toza karşı, IPX5/IPX8 ile 1.5 metre derinliğinde suya karşı dayanıklılık sertifikalarına sahip.

0 yorum:

Yorum Gönder