Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?

Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?  nohut na...

9 Nisan 2015 Perşembe

Hızlı ve Öfkeli 7 Fragmanı İzle


Hızlı ve Öfkeli 7 Fragmanı İzle
Hızlı ve Öfkeli 7 İzle
Hızlı ve Öfkeli 7 Fragmanı İzle
Hızlı ve Öfkeli 7 

3 Nisan günü vizyona giren Hızlı ve Öfkeli 7, tüm zamanların en iyi açılışını yapan film, gişe rekorlarını alt üst etti. Serinin yedinci filmi geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden başrol oyuncusu Paul Walker'a armağan edildi.

Aksiyon filmi Hızlı ve Öfkeli 7 gişeyi altüst etti. Tüm dünyada yankı uyandıran film, bu rekoru elinden kolay kolay bırakmayacak gibi duruyor. Gişenin ikinci sırasında 193.093 izleyiciyle Selam: Bahara Yolculuk yer alırken, geçen haftanın birincisi Kocan Kadar Konuş ise186.030 izleyiciyle üçüncü sırada.

Hızlı ve Öfkeli 7, Türkiye'de tüm zamanların en iyi açılış yapan yabancı filmi oldu. Büyük bir hayran kitlesine sahip serinin yeni filmi, ilk üç günde tam 783.692 kişi tarafından izlenerek, 9.026.965 TL'lik bir hasılata ulaştı.


Hızlı ve Öfkeli 7 Fragmanı İzle

0 yorum:

Yorum Gönder