Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?

Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?  nohut na...

2 Mart 2015 Pazartesi

Yelda Kahvecioğlu kimdir?


Yelda Kahvecioğlu kimdir?
30 yaşındaki Yelda Kahvecioğlu, ünlü isimlerle de çalışmış bir diyetistendi. Ezgi Mola, Ceyda Düvenci gibi isimlerin diyetisyenliğini yapmıştır. Bir gazetede Sağlıklı Yaşam ve Zayıflama üzerine köşe yazarlığı yapmakta idi.

Yelda Kahvecioğlu  Ölüm nedeni?

kaldığı dairede yalnız yaşadığı öğrenilen Yelda Kahvecioğlu’ndan 2 gündür haber alamayan arkadaşları, ünlü diyetisyenin evine gitti. Yelda Kahvecioğlu’nun arkadaşları, defalarca zile basmalarına rağmen kapı açılmadı. Bunun üzerine, siteye çağrılan polis ve çilingir yardımıyla dairenin kapısı kırıldı. Daireye giren diyetisyenin arkadaşları, yatak odasında Yelda Kahvecioğlu’nun cansız bedeniyle karşılaştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri de Kahvecioğlu’nun hayatını kaybettiğini tespit etti.Ölüm nedeni kalp krizi olarak biliniyor.

0 yorum:

Yorum Gönder