Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?

Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?  nohut na...

4 Mart 2015 Çarşamba

Turkcell Wın DNS Değiştirme İşlemleri


Turkcell Wın DNS Değiştirme İşlemleri
Bu ayarların değiştirilmesinin mantığı elbette ki bilgisayarlarımızda da yaptığımız gibi TCP/IPv4 alanında yer alan DNS verilerinden geçmektedir. Aşağıdaki sıralamaya göre işlemleri gerçekleştirdiğinizde ise Turkcell VINN DNS Değişimini tamamlamış oluyorsunuz. - Bilgisayarınızın masaüstü alanında yer alan Belgelerim klasörünü açıyoruz. - Belgelerim içinde yer alan VINN isimli klasörü açarak işlemimize devam ediyoruz… - RASPHONE.PBK isimli dosyayı buluyoruz ve çalıştırıyoruz. - Açılan uygulama penceresinden kullandığınız bağlantıyı seçerek ÖZELLİKLER sekmesini tıklıyorsunuz. - Açılan yeni pencerede Bağlantılar seçeneğinden TCP/IPv4 sekmesini seçerek, özelliklerinde yer alan DNS Ayarlarını değiştiriyoruz. İşte Turkcell VINN Modem üzerinde yapılacak değişim bu kadar basit ve hızlı. Artık özgür internetin keyfini çıkarın.

0 yorum:

Yorum Gönder