Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?

Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?  nohut na...

2 Mart 2015 Pazartesi

Senem Kuyucuoğlu Kimdir ?


Senem Kuyucuoğlu Kimdir ?
Modellik ve güzellik yarışmalarında derece almış Türk modeldir. Türkiye'yi birçok uluslararası yarışmada temsil eden Kuyucuoğlu, son olarak Türkiye adına 2009 Kâinat Güzellik Yarışması'na katılmıştır. Boxer dergisinin 2009 yılında okur oylarıyla belirlediği Türkiye'nin en seksi 50 kadını sıralamasında da 3. sırayı almıştır. Modellik yaşamı 1990'da İzmir'de doğan Senem Kuyucuoğlu modelliğe 14 yaşında başladı. 2006 yılında, henüz 15 yaşını doldurmamışken Deniz Akkaya ile Top Model Türkiye yarışma programına katıldı ve burada ikinci oldu.

2007 yılında Best Model of Turkey yarışmasında "Türkiye'nin en iyi modeli" seçilen Kuyucuoğlu, aynı yıl düzenlenen Best Model of the World yarışmasına Türkiye adına katıldı ve burada da "Dünyanın en iyi ikinci modeli" seçildi. Bacak boyu 123 cm olan Senem Kuyucuoğlu, modellik yarışmalarında elde ettiği derecelerin ardından kariyerine devam etti. Çeşitli defile ve organizasyonlarda yer aldı. 2009'un Mart ayında Fashion One TV'nin ekran yüzü olan Kuyucuoğlu, yine aynı kanalda Moda Polisi adlı moda programını sundu.

 Senem Kuyucuoğlu biyografisi Senem Kuyucuoğlu kimdir? 
 Senem Kuyucuoğlu 22.09.1990 tarihinde doğmuş olup Model olarak görev yapmaktadır.
 Senem Kuyucuoğlu kaç yaşındadır? 
 Senem Kuyucuoğlu 22.09.1990 tarihinde doğmuş olup 25 yaşındadır.
 Senem Kuyucuoğlu ne iş yapar? 
 Senem Kuyucuoğlu Model olarak görev yapmaktadır.
 Senem Kuyucuoğlu nerelidir? 
Senem Kuyucuoğlu Türkiye vatandaşıdır.

0 yorum:

Yorum Gönder