Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?

Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?  nohut na...

30 Mart 2015 Pazartesi

MHRS ile Hastane Randevu alma


Online Hastane ve Doktor seçin !Online Hastane ve Doktor seçin
MHRS ile Hastane Randevu alma

MHRS Hastane Randevu alma için yapılması gereken işlemler oldukça basittir. Birinci yöntem Devletin sunduğu ALO 182 çağrı merkezinden telefon ile randevu alma. İkincisi ise internet üzerinden MHRS sistemine online giriş yaparak randevu almadır. İşte MHRS ile Hastane Randevu alma ve giriş işlemleri.


Online Hastane ve Doktor seçin
MHRS ile Hastane Randevu alma

RANDEVU ALMA YÖNTEMLERİ
Alo182 ile randevu alma;

Ev, iş, ankesör ve cep telefonlarından Alo182 aranır. Çağrıyı karşılayan operatöre hastanın T.C. kimlik numaranız verilir.
Randevu talep edilen hastane, poliklinik ve varsa hekim tercihleri operatöre bildirilir. Operatör uygun tarih ve saat dilimlerini vatandaşa bildirir. Vatandaş seçimini yaparak randevusunu alır.
İnternet ile randevu alma;

www.hastanerandevu.gov.tr veya www.mhrs.gov.tr adresine giriş yapılır. Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) ilk kez giriş yapılırken her vatandaş için ayrı bir hesap açılır. Bunun için ilgili yönlendirme adımları takip edilir. Hesap açıldıktan sonra “Randevu Al" butonunu kullanarak T.C. kimlik numarası ve belirlenen şifre ile giriş yapılır. İstenilen hastane, poliklinik ve hekim tercihi yapılarak randevu alınır.

0 yorum:

Yorum Gönder