Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?

Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?  nohut na...

7 Mart 2015 Cumartesi

İlyas Yalçıntaş kimdir?


İlyas Yalçıntaş kimdir?
7 Mart 1989 yılında dünyaya gelen İlyas Yalçıntaş doğma büyüme İstanbulludur. Lise eğitimini Küçükcekmece IMKB Anadolu lisesinde tamamlayan  İlyas Yalçıntaş ardından tüm eğitimini müzik üzerine hedeflemiştir. Sesi kadar yakışıklılığı ile de dizi yapımcılarının ilgisini çeken  İlyas Yalçıntaş, Güneş’i Beklerken’in dizisinin bir bölümünde dizi tema müziği olarak şarkısını söyledi. X Factor Star Işığı yarışma programıyla şöhreti yakalayan İlyas Yalçıntaş arkadaşlarının bestelediği ‘İncir’ şarkısıyla milyonların sevgisini kazandı.
Şimdilerde ise Behzat Gerçeker & Enbe Orkestrası ile tekrar düzenlediği İncir şarkısında TTNET Müzik ve Kral Pop’ta birinci sırada yer alan  İlyas Yalçıntaş ileride çok büyük işlere imza atacağı öngörülüyor.

0 yorum:

Yorum Gönder