Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?

Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?  nohut na...

9 Mart 2015 Pazartesi

Hızlı İndex Alma Yolu


Hızlı İndex  Alma Yolu
Hızlı İndex Alma Yolları 
Bazı site sahiplerinin yakındığı durumlardan birisi hızlı index alamamak. Bu yazımızda 4 adımda “Hızlı İndex Nasıl Alma Yolu” sorusuna cevap bulacağız.
1. adım: Öncelikle Google Webmaster’a giriş yap.(www.google.com/webmasters)
2. adım: Giriş sonrasında açılan sayfadan web site adresimize tıkla.
3. adım: Site adresimize tıkladıktan sonra karşımıza bazı detaylar geliyor. Sol kısımdan tarama seçeneğin altından Google gibi getir butonuna tıkla.
4. adım: Bu kısımda site adresinin yanına hızlı index almasını istediğimiz sayfanın veya konunun adresini girip getir butonuna tıkla.
Adımlar sonucunda test amaçlı konu başlığını veya adresini Google’da arayabilirsiniz. Google Webmaster sayesinde yazılarınız dakikalar hatta saniyeler içinde google a indexlenmiş olucaktır. Kolay gele...

2 yorum:

  1. çok güzel bir bilgi bilmiyordum gercekten peki bu işlemi yaptıktan sonra altta dizine gönder secenegi var onada tıklamak gerekiyormu?

    YanıtlaSil
  2. evet gönder seçenegine tıklamanız gerekiyor

    YanıtlaSil