Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?

Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?  nohut na...

17 Mart 2015 Salı

Hotmail’e giriş nasıl yapılır?


Hotmail’e giriş nasıl yapılır?
Hotmail’e giriş yap

Hotmail’e giriş yaparak Microsoft’un kullanıcılara sunduğu hizmetten faydalanabilirsiniz. Microsoft kullanıcılara belirli bir kapasiteli mail alanı sunuyor ve gerisini tüm özellikleriyle kullanıcılara bırakıyor. Kullanıcılar resmi maillerini, arkadaşlarıyla sohbetlerini ve birçok işlemi Hotmail ile gerçekleştirebiliyor. Bu işlemler için öncelikle Hotmail’e giriş yapmanız gerekmektedir. Peki Hotmail’e giriş nasıl yapılır?

Microsoft’un sizlere sunduğu hizmetlerden faydalanabilmek için Hotmail’e giriş yapmanız gerekmektedir. Hotmail’e giriş için öncelikle aşağıdaki linke tıklayınız. https://login.live.com/tr Açılan sayfada daha önceden almış olduğunuz mail adresinizi ve şifrenizi dikkatli ve eksiksiz doldurdunuz. Aksi takdirde hata uyarısı alabilirsiniz.

Daha sonra ise ‘Oturum Aç’ diyerek Microsoft’un sizlere sunduğu ücretsiz mail hesabına giriş yapmış olursunuz. Microsoft’a ait bir hesabınız yok ise yeni bir hesap oluştur diyerek de bir Hotmail hesabı açabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder