Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?

Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?  nohut na...

10 Mart 2015 Salı

Apple Watch


Apple Watch
Apple Watch Sport 
Apple Watch Edition 

Şimdiye kadar tasarlanmış en kişisel aygıt ve Apple ekosistemine eklenen en yeni ürün olan Apple Watch’un Avustralya, Kanada, Çin, Fransa, Almanya, Hong Kong, Japonya, İngiltere ve ABD'deki müşterilerin beğenisine sunulacağını duyurdu. Apple Watch, son derece şık bir saat, kişisel ve doğrudan bir iletişim aygıtı ve alanında çığır açan bir sağlık ve fitness yardımcısıdır. Kişisel tarzınızı ifade edebilmeniz için üst düzeyde özelleştirilebilen Apple Watch, bir bakışta bilgi edinmenin ve özel olarak bilek için tasarlanmış üçüncü taraf uygulamalarını kullanarak dünyayla etkileşim kurmanın tümüyle yeni bir yolunu da sunuyor.

Apple Watch 
Apple’ın akıllı saati Watch’un standart modeli olarak konumlandıran Watch, 549 dolar ve 599 dolarlık fiyatlarla raflardaki yerini alacak. Toplamda ise 20 farklı model seçeneği bulunacak Watch’un kasası ise paslanmaz çelikten üretilmiş. 

 Apple Watch Sport 
Apple Watch Sport’un 38mm modeli 349 dolar, 42mm modeli 399 dolardan satışa sunulacak. Apple Watch Sport modelinin gövdesi alimünyum alaşımdan üretilmiş, bu da bu modelin diğer modellere nazaran yüzde 60 daha güçlü olacağı anlamına geldiği söyleniyor. 

 Apple Watch Edition 
 Apple’ın lüks segmente olan ilgisi hepimizin malumuydu. Hitap ettiği kitle itibariyle de lüks segmenti seven Apple Watch Edition’ı 8 farklı modelde 10 bin dolar ile 17 bin dolar arasında değişen fiyatlarla piyasada olacak. Watch Edition modelleri 18 karatlık altın barındıracak ve bununla birlikte Watch Edition’ların sadece kısıtlı sayıda mağazada satışa sunulacağını da belirtelim.

Umarım sahip oluruz bu watch apple dıger urunleri kadar rağbet görecegini düşünüyorum.Teknolojinin ne kadar küçüldügünü görüyoruz.

1 yorum: