Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?

Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?  nohut na...

28 Şubat 2015 Cumartesi

Beşiktaş’ın rakibi Club Brugge’yi tanıyalım


Beşiktaş’ın rakibi Club Brugge’yi tanıyalım
Beşiktaş Liverpool karşısında aldığı galibiyet ile tüm yurdu sevince boğdu. Deplasmanda 1-0 yenildiği Liverpool’u Olimpiyat stadında 1-0 yenerek işi penaltılara bırakan Beşiktaş sonuçta sevinen ve sevindiren taraf olmayı başardı. Liverpool galibiyetinin ardından gözler İsviçre’nin Nyon kentinde yapılan kuraya çevrilmişti.

Sonuçlar açıklandı ve işte Beşiktaşın üst turdaki rakibi Club Brugge Club Brugge Belçika’nın önde gelen futbol kulüplerinden birisidir. Şuan lider durumda olması iddiasının bir göstergesi bile sayılabilir. UEFA Avrupa Kupası maçlarında henüz yenilgisi yok. İlk yenilgisini Beşiktaş karşısında almasını ümit ediyoruz. Belçika’nın Şampiyonlar ligi finali oynayan tek takımı olma ünvanını da elinde bulunduruyor. Kulüp tarihi boyunca 15 kez Şampiyonlar Ligi’nde boy gösteren Club Brugge, 6 kez Kupa Galipleri Kupası’nda, 27 kez de Kupa 3’te boy gösterdi. Beşiktaş’ın rakibi Club Brugge, Belçika’nın en köklü kulüplerinden. Anderlecht ile birlikte ülkenin önde gelen iki takımından biri olan Belçika ekibi, 27 haftası geride kalan Belçika liginde 52 puanla lider durumda bulunuyor.

0 yorum:

Yorum Gönder