Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?

Eskiden aşure yerken hangisinin ilk ağza geleni çıkarılarak yıkanıp, bereket getirdiğine inanıldığından para kesesine atılırdır?  nohut na...

20 Mart 2015 Cuma

iPhone 7 teknik özellikleri ve fiyatı


iPhone 7 teknik özellikleri ve fiyatı

iPhone 7 teknik özellikleri
iPhone 7 fiyatı

iPhone 7 henüz piyasaya çıkmadan son zamanların en çok konuşulan telefonlarından biri olmayı başardı. Özellikle çıkardığı her telefonla bir başarıya imza atan Apple, bu kez iPhone 7'yi nasıl tasarlayacak? iPhone 6'ya göre daha şık ve daha özellikli olması beklenen iPhone 7'nin teknik özellikleri ve fiyatı ne kadar olacak?
iPhone 7'nin 4.7 inç'lik ekrana sahip olması bekleniyor ve 5 GB Ram ile piyasaya sürülebilir. iPhone 7'de 16, 64, 128 GB kapasite seçenekleriyle sunulabilir. Ön yüzünde 5 megapiksel , arka yüzünde ise 12 megapiksel dahili kamera yer alabilir. iPhone 6'ya göre çok daha ince olması bekleniyor.
iPhone 7 için henüz bir fiyat tahmini bulunmuyor ancak Türkiye fiyatının bu özelliklere göre 2500 TL ile 3000 TL arasında olması bekleniyor.
Not: iPhone 7'ye ait veriler yabancı kaynaklardan derlenmiş olup gerçek verileri kapsamamaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder